Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Που θα θέλατε να σας ταξιδέψουμε;



Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος!! Ο ανοιξιάτικος ήλιος, η ολάνθιστη φύση και τα πλούσια χρώματα και αρώματά της, μας καλούν να γνωρίσουμε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακόμα επισκεφθεί ή γιατί όχι, να γνωρίσουμε καλύτερα την δική μας περιοχή, ανακαλύπτοντας άλλες πλευρές και κρυφούς θησαυρούς της! 



Φαντάζεστε μια βόλτα πλάι σε καταρράκτες και
πλούσια βλάστηση; Ψάχνετε ένα ιδανικό μέρος για πικ νικ και επαφή με τη φύση; Ή μήπως θέλετε μια βόλτα στην πόλη και γνωριμία με τα μνημεία - μουσεία που φιλοξενεί; Ή εσείς - οι πιο τολμηροί - θέλετε κιόλας να ξεκινήσετε τις βουτιές σας σε περίοδο που ο κόσμος θα είναι λιγότερος απ' ό,τι τους καλοκαιρινούς μήνες; Μήπως, τελικά, επιθυμείτε να επισκεφθείτε κάποια πόλη στο εξωτερικό; 

Η ομάδα του "Gr Tourist Managers", θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ακολουθούν και ενημερώνονται μέσα από το ιστολόγιό της, σας προ(σ)καλεί να κάνετε τις δικές σας προτάσεις. Είμαστε εδώ, έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε Tips, για τις περιοχές που εσείς επιθυμείτε να επισκεφθείτε!





















Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχολιάσετε εδώ την πόλη ή περιοχή στην οποία θα θέλατε να ταξιδέψετε και εμείς θα σας ενημερώσουμε! Περιμένουμε, λοιπόν, τις προτάσεις σας! 

Προτάσεις σχετικά με:
  1. Αξιοθέατα - Μνημεία ,
  2. Μουσεία ,
  3. Μουσικές εκδηλώσεις ,
  4. Πολιτιστικές εκδηλώσεις ,
  5. Προτάσεις για City Brake (επίσκεψη λίγων - 2 ή 3- ημερών σε πόλη) ,
  6. Μέρη αναψυχής ,
  7. Πείτε μας την πόλη που θα επισκεφθείτε και εμείς θα σας φτιάξουμε ένα travel plan με τα σημαντικότερα σημεία της και tips καλύτερης περιήγησης.

                                                                             Περιεχόμενα ιστολογίου


Προσοχή!
*Στις προτάσεις δεν μπορούν να συμπεριληφθούν προτάσεις ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων, διότι θα θεωρηθεί ως διαφήμιση. 


*Επίσης, σας δίνεται το δικαίωμα κατά την υποβολή του σχολίου σας, να αναφέρετε και το όνομα του συντάκτη που θα θέλατε να αναλάβει το travel plan σας. Μπορείτε να δείτε στα περιεχόμενα την λίστα ονομάτων της ομάδας μας.*Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή αυτή δεν λήγει και ότι ανά πάσα περίοδο μπορείτε να μας αφήσετε σχόλιο με τον προορισμό που επιθυμείτε να επισκεφθείτε ή απλά να ενημερωθείτε γι αυτόν. 


Εμπνευστής της εφαρμογής:
Νίτσιου Παρασκευή

Επιμέλεια σύνταξης:
Αγιαννίδου Σοφία 
Νίτσιου Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου