Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μέρη Επίσκεψης Στην Ελλάδα (Ι)

Σε αυτή την κατηγορία, επιλέξαμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μέρη επίσκεψης στην Ελλάδα,σύμφωνα με τον εναλλακτικό τουρισμό.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ (Ι)


ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ,ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑ
Απολαύστε ιαματικά λουτρά στον «Κήπο
της Εδέμ». Στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καιμάκτσαλαν), 40 χλμ. από την Έδεσσα και 100 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, συναντάμε τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ – από τις αξιολογότερες πηγές της Ευρώπης.
.




 
ΛΟΥΤΡΑ  ΚΑΪΑΦΑ ,ΗΛΕΙΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ
Ένα μεγαλειώδες και μοναδικό στο είδος του οικοσύστημα βρίσκεται μόλις 4 χλμ από την υπέροχη αμμώδη παραλία της Ζαχάρως και περιλαμβάνει τα Λουτρά Καϊάφα.Η ομορφιά της περιοχής ,ιδιαίτερα η λίμνη Καϊάφα αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη .Επιπλέον ,στη λίμνη Καϊάφα βρίσκονται οι ομώνυμες πηγές και τα ιαματικά λουτρά .






ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ,ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Πέντε χιλιόμετρα νότια της Αγίας Παρασκευής, μπροστά στη θάλασσα, βρίσκεται ο οικισμός Λουτρά. Ο οικισμός πήρε το όνομά του από τις ιαματικές πηγές που φημίζονται για τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η άμμος, τα βράχια, τα πεύκα και η θάλασσα δεσπόζουν παντού και συνθέτουν μία μοναδική εικόνα.



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΛΕΥΚΑΔΑ ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η ακτογραμμή της Λευκάδας στολίζεται από δεκάδες παραλίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Το Πόρτο Κατσίκι αποτελεί έναν αξιοζήλευτο προορισμό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Αν ανήκετε κι εσείς σ’  αυτή τη κατηγορία, «φορέστε» την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και αφεθείτε σ’ ένα ολοήμερο πάρτι αδρεναλίνης .



ΟΛΥΜΠΟΣ , ΛΙΤΟΧΩΡΟ,ΠΙΕΡΙΑ
Ο Όλυμπος είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές βουνό της Ελλάδας .Το εντυπωσιακό του ύψος ,η μυθική του γοητεία και η εύκολη προσβασιμότητα του το καθιστούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου .Καγιάκ ,ορειβασία ,σκι ,αναρρίχηση ,πεζοπορία και πολλές άλλες δραστηριότητες μπορεί κανείς να απολαύσει .




πηγή : 
www.visitgreece.gr

Επιμέλεια σύνταξης:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου