Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μέρη Επίσκεψης Στην Ελλάδα ( ΙΙΙ )


ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 


Εάν θέλετε να έχετε μια εικόνα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και παράλληλα να ζήσετε τις ανέσεις και την πολυτέλεια ενός κρουαζιερόπλοιου, κλείστε θέση σε μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Μια ταξιδιωτική εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! Κρουαζιέρα στο Αιγαίο.,με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Κουσάντασι της Τουρκίας .





ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


Το πλοιάριο σαλπάρει από την Ουρανούπολη, από την πλευρά του Σιγγιτικού και παραπλέει την όχθη της χερσονήσου. Αρσανάδες και µοναστήρια φαίνονται από την πλώρη. ∆οχειαρίου, Ξενοφώντος, Παντελεήµονος, Ξηροποτάµου αποβίβαση στη ∆άφνη.





ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ , ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Αθήνα .Είναι πόλη με μεγάλη ιστορία ,σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία και γειτονεύει με τον Πειραιά το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας .Η Αθήνα είναι ιδιαίτερα γνωστή για την Ακρόπολη ,τη Βουλή, το Ολυμπιακό στάδιο ,το Παναθηναϊκό στάδιο κ.α.



ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ , ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Το αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας όπου τελούνταν οι Ολυμπιακοί αγώνες στην αρχαιότητα, και ο μνημειακών διαστάσεων ναός του Διός, ο μεγαλύτερος της Πελοποννήσου, είναι κάποια από τα αξιοθέατα του χώρου. Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις την περιήγηση στην Ολυμπία είναι να αγωνιστείς κυριολεκτικά στο στάδιο όπως οι αρχαίοι αθλητές και να νιώσεις τις δονήσεις που αποπνέει ο χώρος.



ΚΡΗΤΗ , ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ


Το Μινωικό Παλάτι της Κνωσού βρίσκεται 5 χιλιόμετρα νότιο-ανατολικά από το Ηράκλειο, στην κοιλάδα του ποταμού Καίρατου.Η Κνωσός αποτέλεσε έδρα του μυθικού βασιλιά Μίνωα και το κυριότερο κέντρο εξουσίας στην Κρήτη.
Το ανάκτορο της Κνωσού αποτελεί το μνημειακό σύμβολο του μινωικού πολιτισμού σε ότι αφορά την κατασκευή, χρήση πολυτελών υλικών, αρχιτεκτονικού σχεδίου, προηγμένων τεχνικών δόμησης και το εντυπωσιακό μέγεθος του.


Πηγή

Επιμέλεια σύνταξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου