Κυριακή 17 Μαΐου 2015

37ο River Party 2015 στο Νεστόριο Καστοριάς: Ανακοινώθηκε το line up | Πρόγραμμα των συναυλιών




37ο River Party 2015


29 Ιουλίου- 2 Αυγούστου 2015

To δικό σου River Party!!!

Το πρόγραμμα του δικού σας River Party, όπως εσείς το ονειρευτήκατε!




Έναρξη προπώλησης Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015!
Το Line up του River Party όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα:






Φέτος το μουσικό πρόγραμμα θα ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς, κάθε μία σκηνή θα φιλοξενεί διαφορετικού ύφους καλλιτέχνες και θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες, ώστε η μία να διαδέχεται την άλλη χαρίζοντας ένα non-stop μουσικό 5ήμερο στους κατασκηνωτές.




4 stages

"Riverside stage"
"Forestage"
"Into the jungle stage"
"Tequila stage"

Περισσότερες πληροφορίες για τα stages...


Το 37ο River Party είναι το γεγονός του καλοκαιριού, γεμάτο εκπλήξεις και πρωτότυπα events, δυνατά ονόματα και μια υπόσχεση για την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής σας.37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!



Το δυναμικότερο line up που έχει γίνει ποτέ στο River Party είναι γεγονός! Απολαύστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες -για πρώτη φορά- σε 4 διαφορετικές σκηνές και ζήστε 5 ημέρες γεμάτες μουσική δίπλα στο ποτάμι!


Ανακοίνωση: 
Τα πρώτα 500 πενθήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ εξαντλήθηκαν ήδη


Χρήσιμες πληροφορίες:
Που διοργανώνεται το φεστιβάλ και πως μπορώ να έρθω;
Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο Νεστόριο Καστοριάς. Το Νεστόριο απέχει 28 χλμ. από την Καστοριά, περίπου 20-25 λεπτά οδικώς. Μπορείτε να έρθετε με λεωφορείο καθώς υπάρχουν λεωφορεία που έρχονται και αναχωρούν απευθείας από την είσοδο του φεστιβάλ. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητο σας ή ακόμη καλύτερα να μοιραστείτε ένα αυτοκίνητο με τους φίλους σας (!) ή αεροπορικά με κοντινά αεροδρόμιο της Καστοριάς, της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης.

Από ποια ημέρα και ώρα μπορώ να έρθω στον χώρο;
Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 9 το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2015.



Που μπορώ να μείνω;
Για να ζήσετε απόλυτα την εμπειρία του φεστιβάλ σας προτείνουμε να κατασκηνώσετε σε μία από τις 4 ειδικά διαμορφωμένες ζώνες κατασκήνωσης:

  • ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Για όσους θέλουν την ησυχία τους
  • ΧΑΒΑΗ: Η πιο κεντρική ζώνη κατασκήνωσης
  • ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Μέσα στην καρδιά του φεστιβάλ, για όσους δεν θέλουν πολλές ώρες ησυχίας, με την κοντινότερη πρόσβαση στις παροχές του χώρου (ιατρείο, εστιατόρια, stages).
  • ΖΟΥΓΚΛΑ: Η μεγαλύτερη σε διάσταση ζώνη κατασκήνωσης για τους πιο κοινωνικούς             επισκέπτες.
*Εναλλακτικά μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δεκάδες διαθέσιμα ξενοδοχεία ή ξενώνες τόσο στο Νεστόριο όσο και στην Καστοριά.

Αν θέλω να κατασκηνώσω πρέπει να φέρω τα δικά μου πράγματα; Και τι χρειάζομαι;
Ναι φέρτε μαζί τη σκηνή σας και τον εξοπλισμό του camping (στρώματα, sleeping bag, φακούς). Εναλλακτικά φέτος σας προσφέρουμε για πρώτη φορά και τη δυνατότητα να έρθετε και να βρείτε εγκατεστημένη τη σκηνή σας στο χώρο, μαζί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (περισσότερα στη σελίδα των εισιτηρίων) αν δεν είστε από τους τύπους που θέλουν να εγκαταστήσουν μόνοι τη σκηνή τους!

Θέλω να φέρω τη σκηνή μου αλλά δεν ξέρω πως να την στήσω! Θα μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος;
Μην ανησυχείτε τόσο οι οδηγοί κατασκήνωσης της διοργάνωσης, όσο και οι διπλανοί σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν!

Τι ρούχα να πάρω μαζί μου;
Να πάρετε μαγιό (και αντηλιακό!), καλοκαιρινά ρούχα για το πρωί αλλά και χοντρά ρούχα για το βράδυ γιατί όσο ζέστη και να έχει το πρωί τις βραδινές ώρες η θερμοκρασία πέφτει αρκετά! Επίσης σκεφθείτε δημιουργικά ανάλογα με τη ζώνη που έχετε διαλέξει να κατασκηνώσετε ώστε να είστε εσείς ο καλύτερος "μάγος¨ στο Ινδιάνικο χωριό σας, κοκ!

Τι φαγητό προσφέρεται στο χώρο;
Ανάλογα την όρεξη σας, θα βρείτε τα πάντα! Τόσο από σουβλάκια και λουκάνικα όσο και μαγειρεμένα πιάτα ημέρας επιμελημένα από έναν Σεφ - έκπληξη! Ανάλογα την ώρα της ημέρας τα εστιατόρια σερβίρουν και το αντίστοιχο μενού οπότε μείνετε ήσυχοι για τις επιλογές διατροφής σας.

Πως πληρώνω μέσα στο χώρο του φεστιβάλ;
Το River Party έχει το "νόμισμα" του! Ανταλλάσσετε τα χρήματα σας με τις ειδικές μάρκες στα ανταλλακτήρια του φεστιβάλ ώστε να κινήστε με ασφάλεια και άνεση με αυτά σε όλες τις συναλλαγές σας. Για πρώτη φορά φέτος θα δοθεί η δυνατότητα να προαγοράσετε τις μάρκες σας (από τη σελίδα των εισιτηρίων) με έκπτωση πριν έρθετε στο χώρο και να σας περιμένουν στην είσοδο μαζί με τα βραχιολάκια σας!

Υπάρχουν τουαλέτες / ντους / ζεστό νερό;
Υπάρχουν όλα τα παραπάνω και είναι διαθέσιμα για τους κατασκηνωτές! Οι χώροι υγιεινής καθαρίζονται από την ομάδα καθαριότητας καθ 'όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Αν χρειαστώ ιατρική φροντίδα;
Αν χρειαστείτε οτιδήποτε, η ομάδα των γιατρών και νοσηλευτών είναι εγκατεστημένοι στο ιατρείο του River Party και διαθέσιμοι 24ώρες το 24ώρο. Επίσης στον χώρο υπάρχει εγκατεστημένοι ομάδα διάσωσης, ασθενοφόρα, ναυαγοσώστες και πυροσβεστικά οχήματα.

Ο χώρος φυλάσσεται;
Φυλάσσεται 24ώρες το 24ώρο τόσο από τις τοπικές αστυνομικές αρχές όσο και από έμπειρη πολυμελής ομάδα security.

Μπορώ να φορτίσω κάπου το κινητό μου;
Για να σας βρίσκουν οι δικοί σας άνθρωποι αλλά και για να ποστάρετε (ναι προσφέρουμε και δωρεάν WiFi!) ζωντανά το τι γίνεται στο River Party -μην ξεχνάτε το hashtag #37riverparty- υπάρχει δωρεάν σταθμός φόρτισης των κινητών σας τηλεφώνων.

Τι ώρες πραγματοποιούνται οι συναυλίες;
Τα stages του River Party λειτουργούν με την παρακάτω σειρά:
  • Into the Jungle: 17:00 - 19:00
  • Forestage: 20:00 - 21:20
  • Riverside: 21:30 - 01:00
  • Forestage: 01:00 - 03:00
  • Tequila stage: 03:00 - 06:00

Τι μπορώ να κάνω τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας;
O χώρος του River Party είναι ένα πάρκο αναψυχής με διάφορες δραστηριότητες δίπλα στο ποτάμι. Απολαύστε το μπάνιο στις φυσικά διαμορφωμένες "πισίνες" του Αλιάκμονα. Γνωρίστε νέα άτομα και γίνετε μέρος τις μεγαλύτερης μουσικής παρέας. Ελάτε σε επαφή με το φυσικό τοπίο και εξερευνήστε τις μικρές ομορφιές του Νεστορίου. Και αν είστε λάτρεις των extreme games, ο χώρος του river party φιλοξενεί ένα πλήθος εγκαταστάσεων για παράλληλες δραστηριότητες.

Τι περιλαμβάνει η τιμή του εισιτηρίου;
Υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων στο River Party:
  • το ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στο χώρο, συμμετοχής σε όλες τις παράλληλες δραστηριότητες και παρακολούθησης όλων των συναυλιών και
  • το ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα είσοδο στο χώρο μόνο για μία ημέρα, συμμετοχής στις παράλληλες δραστηριότητες και παρακολούθησης των συναυλιών της συγκεκριμένης ημέρας.






Αυτό το River Party δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές επεξεργάζονται όλες τις ιδέες του κοινού και πολύ σύντομα "Το δικό σου River Party" θα είναι το πιο hot και "wish for" festival του καλοκαιριού! Ετοιμάστε σακίδια και χάρτες. Το καλοκαίρι πλησιάζει!



Μore info soon! Stay tuned!!!

INFO about the festival: Τιμή Εισόδου 50€


Follow us

Official site
Επιμέλεια δημοσίευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου